Pagina's

maandag 5 oktober 2015

Halloween spoken zelf maken! Lees hier hoe je dat doet!

Wil je voor Halloween of voor een griezelfeestje leuke/enge spookjes zelf maken? Probeer dan eens deze leuke spoken. Leuk om te doen en lekker makkelijk!

Wat heb je nodig:
- een (wit)laken
- stiften
- een ballon
- een stukje touw

Knip het laken in een vierkante lap. Bepaal het midden van de lap en pak de lap hier op. Knip voorzichtig een klein puntje van de lap op het plekje waar je het vast hebt gepakt (het midden). Dit gaatje wordt de bovenkant van het spook. Teken op de lap een griezelig gezichtje (houdt rekening met de bepaling van het gezichtje, dit is afhankelijk van de grootte van de ballon). Blaas de ballon op en leg deze onder de lap. Doe het knoopje van de ballon door het gaatje in de lap en knoop het touwtje via de bovenkant van de lap om het knoopje van de ballon. Knip eventueel de onderkant van de lap in stroken (geeft een iets enger effect).

Wil je het spook gebruiken voor een echt griezelig feestje (in een donker bos bijvoorbeeld)? Maak dan de onderkant van de lap een klein beetje vochtig. Als de kinderen dit in hun nek voelen zullen ze wel even bibberen ;-)

Heb je geen zin om zelf te knutselen? Bestel dan deze leuke decoratie spoken op onze webshop! Dan ben je snel klaar voor een lekker eng Halloween / griezel feestje!
Decoratie spoken halloween

Geen opmerkingen:

Een reactie posten