Pagina's

donderdag 13 augustus 2015

Opruiming op Kinderfeest.nu!

Soms moet je eens even goed opruimen. In ons geval moeten we dit zeker want we moeten plaats maken voor het Halloween seizoen en dus hebben we het een en ander afgeprijsd! Scharrel dus eens lekker rond in onze opruimingsafdeling op de webshop!

Hier even een voorproefje op een aantal afgeprijsde artikelen:

Wensballonnen
Alle wensballonnen van €2,95 voor maar €2,75! We hebben ze nog in wit, oranje, rood, groen en geel! Bekijk hier alle wensballonnen en bestel snel!

Cupcake vormpjes
Alle cupcakevormpjes op Kinderfeest.nu zijn in prijs verlaagd. Dit is een product dat wij in de toekomst niet meer in gaan kopen en dus mogen ze er tegen een goed prijsje uit! Bekijk hier alle cupcake vormpjes!

Confetti
Alle luxe confetti (confetti die niet van papier maar van folie is) is afgeprijsd. Deze confetti had al een heel goed prijsje maar nu helemaal! Afgeprijsd van 1 euro naar €0,75 per 30 gram. Deze mooie en leuke confetti is verkrijgbaar in taartjes, palmboompjes en rondjes! Bekijk hier onze confetti.

Candlebags
Deze mooie en sfeervolle papieren zakjes geven een super romantisch sfeertje! Je zet er een kaarsje in een legt er een steen of iets zwaars in zodat het zakje niet weg kan waaien. Je maakt er een tuinfeestje helemaal mee af. Ook binnen doen deze candle bags het natuurlijk prima! Afgeprijsd van €1,25 naar €0,95! Bestel ze hier!

Wil je rustig door al onze afgeprijsde artikelen heen neuzen? Klik hier voor alle aanbiedingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten