Pagina's

woensdag 5 augustus 2015

Voorbereiden in de vakantie

Is jouw kind tijdens of net voor de vakantie jarig? Meestal stel je een feestje uit tot de school weer begonnen is. Kids kunnen dan gewoon leuk op school trakteren en vriendjes en vriendinnetjes zijn niet meer op vakantie. Niet alle kindjes zullen het leuk vinden om in deze periode jarig te zijn maar je kunt hier ook juist een heel groot voordeel van maken. Zo heb je nu over het algemeen iets meer tijd om voorbereidingen te treffen voor een leuk verjaardagsfeestje! Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar leuke thema hapjes, versieringen en activiteiten voor tijdens het feestje of je kunt je storten op het zelf maken van een leuke uitnodiging of traktatie! Een beetje afhankelijk van de leeftijd van je kind kan je deze er zelfs leuk bij betrekken! Zo kan een knutselwerkje in de vakantie je kind lekker bezig houden en heeft hij of zij bij het uitdelen een grote, trotse glimlach!




Vrolijke marshmellows

Misschien heb jij je kinderen zo rond de vakantie als wel eens met een zakje marshmellows en wat stokjes om een kampvuurtje heen gezet. Maar wist je dat je met marshmellows nog veel meer kunt? Zo kan je er gemakkelijk een leuke traktatie van maken! Omdat het maken van deze traktatie ongeveer net zo leuk is als het opeten ervan is het leuk om alvast even (samen met je kind) te oefenen!
Wil je weten hoe je deze vrolijke marshmellows maakt? Je leest het hier!




Spook poepjes
Je zou er misschien niet direct aan denken maar als je je fantasie gebruikt kunnen marshmellows natuurlijk heel goed door voor spoken poepjes! Gaat jouw kind een griezel of halloween feestje geven en is hij/zij niet vies van een beetje een gekke traktatie? Maak dan deze leuke spook poepjes! 
De spook poepjes komen pas echt tot hun recht met een leuk label. Dit label download je op onze webshop!

Klik hier voor de beschrijving van de spook poepjes en voor het downloaden van het gratis label!


Wil je meer tips lezen? Bekijk alle tips op onze feest tips pagina!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten