Pagina's

zaterdag 3 december 2016

Aangevuld: Minions kinderfeestje!

Ben jij van plan om een leuk Minions feestje te organiseren? Dan ben je hier op de goede plek! Wij hebben allerlei vrolijke Minions feestartikelen voor een leuk thema kinderfeestje voor je verzameld! 

Minions zijn de grappige gele mannetjes en vrouwtjes uit de gelijknamige film Minions en Despicable me 1 en 2. Wist je dat het woord Minion letterlijk volgeling betekent? In de films maken de leuke Minions samen met Gru allerlei grappige dingen mee. 

Minions zijn al geruime tijd super populair onder kindjes. Er is dan dus ook onwijs veel van deze minions te krijgen! Echter hoeft het allemaal niet zo heel lastig te zijn. De Minions zijn namelijk voor heel erg geel! Als jij dus een leuk thema feestje gaat organiseren ben je dus met veel geel al snel een heel eind in de goede richting. Wij verkopen naast gewoon gele dingen natuurlijk ook echte Minion artikelen zoals bordjes, bekertjes, servetjes en een super leuke Pinata en een folie ballon! Laat de Minion folie ballon met helium vullen en je hebt zelfs een leuk cadeautje! Met de Minion Pinata heb je een unieke activiteit voor een leuk kinderfeestje waar alle kinderen gegarandeerd van zullen genieten.

-----------------------------------------------------

Bekijk ons gehele Minions assortiment hier!

-----------------------------------------------------

Naast leuke Minions artikelen zijn wij ook altijd op zoek naar feest tips die bij dit thema passen. Wij hebben de (volgens ons) 2 leukste uit gepikt om met je te delen. 


Dus ga jij een minions thema feestje organiseren neem dan zeker onze feestartikelen en tips even door!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten